gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Poarta Albă – informare proiect „Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele zona D și zona E din comuna Poarta Alba, județul Constanța.”

Avatar photo by

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 95.948.404,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 86 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Printre aceste proiecte se află și „Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele zona D și zona E din comuna Poarta Alba, județul Constanța.”

Valoarea totală a investiției este de 53.175.995,37 de lei. Data contractului este din 12.06.2023, iar stadiul proiectului în prezent este de 2%. Proiectantul obiectivului de investiții este DRUM POD INVEST S.R.L, iar executantul este societatea AUTOPRIMA SERV S.R.L

Obiectivul de investiții „Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele zona D și zona E din comuna Poarta Alba, județul Constanța”, vizează modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere și pietonale în aceste zone. Obiectivul principal este crearea unui mediu mai sigur și mai accesibil pentru comunitatea rurală.

You may also like