gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare distribuire pubele

Avatar photo by

Primăria comunei Lumina anunță cetățenii că a demarat procedura de achiziție și de repartizare de pubele pentru colectarea deșeurilor menajere.

„Având în vedere numărul mare de gospodării livrarea acestora se va face etapizat. În zilele de 26 și 27 august 2023 (sâmbătă și duminică) locuitorii de pe străzile din cartierul Zona A, respectiv Brîndușelor, Crinului, Crizantemelor, Trandafirilor, Panseluțelor, Lalelelor vor primi pubele de la angajații serviciului de Salubrizare Lumina. Fiecare gospodărie va primi în această etapă câte o pubelă , în mod gratuit. În perioada următoare vor fi anunțate următoarele străzi și zilele de livrare către populație a pubelelor pentru deșeuri menajere.“, informează Primăria.

Primăria Lumina – Informare distribuire pubele

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Techirghiol – Informare proiect ”Structura partenerială precum și Metodologia de selecție și prioritizare a proiectelor la nivelul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană”

Administrația locală din Techirghiol intenționează să lanseze o Structura partenerială precum și Metodologia de selecție și prioritizare a proiectelor la nivelul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană. Această structură partenerială, fără personalitate juridică va avea...