gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

RAJA Informare Publică: Lucrare programată Ovidiu, Năvodari, Lumina, Corbu 21 – 22 august 2023

Avatar photo by

 

Atenție, se oprește apa în localitățile 

Ovidiu, Năvodari, Lumina și Corbu din județul Constanța!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, din zona Jumbo, municipiul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de luni – 21 august 2023, ora 22.00, până marți – 22 august 2023, ora 06.00.

Vor fi afectați de lipsa apei abonații din localitățile Ovidiu – Cartierul Tineretului și Academia Hagi, Lumina, Năvodari (inclusiv Zona Industrială Midia și cartierul Peninsula) și Corbu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. 

Amintim consumatorilor că, având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată. 

Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

RAJA Informare Publică: Lucrare programată Ovidiu, Năvodari, Lumina, Corbu 21 – 22 august 2023

You may also like