gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare achiziție directă proiect „Servicii de asistență tehnică de specialitate în întocmirea de documentații pentru insule ecologice”

Avatar photo by

Primăria Medgidia, județul Constanța a semnat două contracte, prin cumpărare directă.

Informațiile privind cumpărările directe au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro.

În rândurile de mai jos vă prezentăm detalii despre primul contract de cumpărare directă:

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii de asistență tehnică de specialitate în întocmirea de documentații pentru insule ecologice”.

Date despre achiziție

Valoarea estimată a achiziției este de 124.000 lei.

Este vorba despre achiziționarea serviciilor de asistență tehnică de specialitate în întocmire documentații aferente realizării investiției pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Medgidia, județul Constanța”, finanțat prin PNRR/2022/C3/S/I.1.B, componenta 3 – Managementul deșeurilor, este necesară pentru a sprijini autoritatea contractantă în procesul de implementare a proiectului și de a identifica cele mai bune modalități de atingere a obiectivelor proiectului.

Firma care și-a adjudecat contractul este Tonik Smart SRL.

Un al contract semnat de Primăra Medgidia vizează achiziționarea de servicii de specialitate în întocmirea documentațiilor aferente Liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzesc.

Date despre achiziție

Valoarea estimată a achiziției este de 260.000 lei.

Este vorba despre achiziționarea de servicii de specialitate în întocmirea documentațiilor aferente implementării proiectului “Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice – Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu din Municipiul Medgidia, județul Constanța” conform caiet de sarcini atașat.

Societatea câștigătoare este, ca și în cazul de mai sus, Tonik Smart SRL.

Despre Tonik Smart SRL

Societatea are sediul social pe Bulevardul Tomis, Nr. 227, Constanța, Județ Constanța, potrivit Termene.ro.

Tonik Smart SRL are ca obiect de activitate activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Primăria Medgidia – Informare achiziție directă proiect „Servicii de asistență tehnică de specialitate în întocmirea de documentații pentru insule ecologice”

You may also like