gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia – Informare proiect de sistematizare care a cuprins și amenajarea străzilor Delfinului, Mihail Sadoveanu, Mihail Kogălniceanu, Albatros, T.S. Săveanu, Portului

Avatar photo by

Lucrările se desfăşoară conform planurilor de sistematizare concepute de municipalitate pentru un plus de confort urban, în fiecare zonă de locuit. În prezent, sunt executate lucrări de înființare a trotuarelor, pe strada Sirenei, blocurile E5-E6, ulterior la blocurile E7-E8, dar și la celelalte din cartier, facilitând, astfel, accesul locatarilor, în toate blocurile de pe această stradă. Intervențiile din acest cartier fac parte din proiectul de sistematizare care a cuprins și amenajarea străzilor Delfinului, Mihail Sadoveanu, Mihail Kogălniceanu, Albatros, T.S. Săveanu, Portului, recent finalizate.
„Zilnic, sunt pe șantierele din oraș și coordonez personal lucrările din teren, conform doleanțelor cetățenilor. Luni am verificat stadiul lucrărilor care au loc pe străzile Sirenei, Petru Maior și Albatros. Deoarece la locul de joacă de pe strada Petru Maior s-a turnat suprafața de tartan, îi rugăm pe cetățeni să nu calce pe suprafața terenului 2-3 zile, timpul necesar pentru uscare și întărire. Toate proiectele municipalității sunt adaptate nevoilor comunității și de aceea rog încă o dată pe toți concetățenii să întrețină curățenia pe domeniul public”, a declarat primarul Cristian Radu.

Tot în această perioadă, au fost finalizate lucrările de reabilitare a străzii Ion Budai Deleanu, prevăzută cu trotuare, parcare și mobilier urban, a fost finalizată parcarea din zona spitalului, iar în curând, alte două locuri de joacă vor fi edificate, respectiv pe strada Petru Maior și Sirenei. „Angajații Primăriei lucrează și la pregătirea documentațiilor specifice, în vederea continuării execuției la parcarea de pe Bulevardul Callatis, (blocurile MG23 – MG33), în zona în care a fost ridicat zidul de sprijin. De asemenea, în paralel, se lucrează la montarea noilor stații de autobuz, în mai multe zone ale orașului, precum: la intrarea în oraș (zona Kaufland), Bloc CP5, Gară, Piața „Gheorghiță”, Bd. 1 Decembrie 1918, pe strada Petre Ispirescu (zona cimitir), blocurile ANL, Școala Gimnazială Nr. 1, străzile Horia, Cloșca și Crișan, General Dragalina, Rozelor (vis-a-vis de librăria Nichita Stănescu), pe strada Oituz (zona cimitirului nou) și, nu în ultimul rând, la Neptun (zona stadion)”, au informat reprezentanții Primăriei municipiului Mangalia.

Primăria Mangalia – Informare proiect de sistematizare care a cuprins și amenajarea străzilor Delfinului, Mihail Sadoveanu, Mihail Kogălniceanu, Albatros, T.S. Săveanu, Portului

You may also like