gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare proiect „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A”

Avatar photo by

Primăria Orașului Ovidiu a lansat o licitația publică pentru reabilitarea infrastructurii din localitate. Astfel se dorește modernizarea mai multor străzi din zona centrală a unității administrativ-teritoale prin proiectul „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A”.

Valoare contractului de execuție este de 4.888.397,85 lei, fără TVA.

Tronsoanele de străzi prevăzute pentru modernizare sunt amplasate în zona de centru-est a orașului. Suprafața de teren ocupată este de 27.856 mp.

Străzile sunt de categoria III – IV, cu două benzi de circulație, cu partea carosabilă degradată, încadrată sau nu de trotuare pietonale pe ambele părți sau pe o parte, aflate în diverse faze de degradare. Se vor amenaja corespunzător intersecțiile cu celalalte străzi din localitate, respectându-se cotele acestor drumuri și se va asigura scurgerea corespunzătoare a apelor de pe platforma acestora.

Proiectul ,,Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A, județul Constanța ” este finantat în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.08.2023, ora 15:00 în SEAP.

Primăria Ovidiu – Informare proiect „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A”

You may also like