gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Anunț important

Avatar photo by

Primăria Lumina anunță că se va afla în imposibilitatea aprobării sau eliberării de avize de intervenție pe mai multe străzi aflate în reabilitare și a căror perioadă de grație este de 5 ani.

„Având în vedere lucrările de asfaltare de pe străzile incluse în proiectele anunțate anterior de Primăria Lumina, respectiv:

Lot 1: străzile Decebal și Islazului;

Lot 2: străzile Frunzelor, Dumitru Comșa, Traian, Murelor, Teiului și Pinului;

vă precizăm că după finalizarea lucrărilor de asfaltare acestea se vor afla în perioada de garanție pe o perioadă de 5 ani.

În acest sens vă informăm că Primăria Comunei Lumina se va afla în imposibilitatea aprobării sau eliberării de avize de intervenție pe străzile mai sus menționate pentru lucrări de racordare la rețelele de apă și canalizare, gaze naturale sau curent electric în perioada de garanție.

Locuitorii de pe străzile menționate, care au demarat sau doresc să se racordeze la rețelele de utilități publice, se pot prezenta la sediul Primăriei pentru a obține informații cu privire la accelerarea procesului sau demararea procedurilor de racordare în regim de urgență la rețelele de utilitate publică.

Menționăm că termenul estimat de începere a lucrărilor de asfaltare este luna august 2023.“, informează Primăria.

You may also like