gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Lipsă apă satul Viile (comuna Ion Corvin), județul Constanța

Avatar photo by

În vederea executării conexiunilor între Gospodăriile noi de apă și rețelele existente din localitatea Viile, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, marți, 18 iulie, în intervalul orar 08:00-16:00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din satul Viile (comuna Ion Corvin), județul Constanța.

Investiția face parte din cadrul contractului de lucrări CL 13 – „Surse de apă și aducțiuni: Ostrov, Mereni, Plopeni și Comana. Stație de tratare: Băneasa. Stații de clorare: Adamclisi, Mereni, Lanurile, Plopeni, Movila Verde, Independența, Dumbrăveni, Furnica, Tufani, Fântâna Mare, Darabani și Comana”, în valoare de aproximativ 46 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”, transmit reprezentanții RAJA S.A.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Informare RAJA – Lipsă apă satul Viile (comuna Ion Corvin), județul Constanța

You may also like

article-image
Anunțuri

Informare RAJA 28.03.2022

Furnizarea apei către consumatorii deserviți de Stația Palas se va efectua cu presiune scăzută! Începând din data de 28.03.2022, ora 08.00, vor avea apă la parametri normali, în intervalul orar 06.00 – 09.00 și...