gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare extindere rețeaua de apă și canalizare

Avatar photo by

În comuna Corbu administrația locală implementează diferite proiecte, de la infrastructură rutieră la educație și sănătate. Primăria are în derulare și proiecte de extindere a rețelei de apă și canalizare.

Primăria Corbu a depus la instituția abilitată de mediu un proiect în acest sens, în zona riverană Mării Negre, iar acum solicită acordul de mediu necesar pentru realizarea obiectivului de investiții.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare în zona Riverană Mării Negre, comuna Corbu, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, de pe strada Uniriinumărul 23, din municipiul Constanța.Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanța.

Pentru acest obiectiv de investiții, Comuna Corbu a obținut finanțare, în luna iulie 2022, prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Salighy“. Valoarea proiectului este de 43.000.000 de lei.

Primăria Corbu – Informare extindere rețeaua de apă și canalizare

You may also like