gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Intabulare gratuită imobile

Avatar photo by

În urma lucrărilor de înregistrare sistematică a proprietăților, în comuna Mihail Kogălniceanu au fost identificate 7.565 de imobile.

Suprafața totală a comunei este de 16.142 de hectare, dintre care 14.230,015 beneficiază de fonduri europene pentru înregistrarea sistematică a imobilelor în evidențele de cadastru și carte funciară, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020. Pentru celelalte 1.912 hectare rămase, lucrările de înregistrare sistematică s-au desfășurat pe sectoare cadastrale și au fost finanțate din veniturile proprii ale ANCPI.

Data limită de depunere a contestațiilor este 21 august 2023.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în evidențele de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni.

Până în acest moment, în cadrul proiectului, dintr-un total de 70 de UAT-uri din județul Constanța, șapte localități sunt cadastrate integral, iar în alte 55 de UAT-uri se desfășoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor. Finanțarea a fost obținută de ANCPI în cadrul Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și de incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, inclus în Axa prioritară 11 din POR.

Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 – cofinanțare de la bugetul de stat.

Primăria Mihail Kogălniceanu – Intabulare gratuită imobile

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Rasova – Informare reabilitare străzi

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupral luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul înaintat de către Primăria comunei Rasova, județul Constanța. Nu este necesară evaluarea impactului asuăra mediului pentru proiectul „Reabilitare...