gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA: Lucrare programată mun. Constanța, miercuri – 21 iunie 2023

Avatar photo by

Miercuri – 21 iunie 2023, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada Ion Alexandrescu din mun. Constanța.
Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 08:00 – 21:00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de : bd. Tomis – bd. Al. Lăpușneanu – str. Barbu Ștefănescu Delavrancea – str. Soveja – bd. Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 54, 55 și 56.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL2 Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 2, în valoare de aproximativ 20 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

 

Informare RAJA: Lucrare programată mun. Constanța, miercuri – 21 iunie 2023

You may also like