gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Topraisar – Informare vânzare teren de peste 800 mp

Avatar photo by

Primăria Topraisar, județul Constanța organizează o licitație pentru vânzarea unui bun imobil. Anunțul a fost publicat la dată recentă în Monitorul Oficial al României.

Date despre imobil

Vorbim așadar de un teren în suprafaţă de 832 mp, situat în localitatea Topraisar, judeţul Constanţa, Parcela A415, lot 1/4, Carte Funciară 103941, aparţinând domeniului privat al Comunei Topraisar.

Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire se face se poate ridica de la sediul Comunei Topraisar.

Ce trebuie să știe cei care vor să trimită oferte

Data limită pentru depunerea ofertelor este 06.07.2023, ora 14.00.
Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor este 07.07.2023, ora 10.00, la sediul Comunei Topraisar.

Primăria Topraisar – Informare vânzare teren de peste 800 mp

You may also like

article-image
Administrație

Informare proiect „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu”

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Constanța, în parteneriat cu Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Corbu, Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Săcele, Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Istria și Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Mihai Viteazu a implementat proiectul ,,...