gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Avarie majoră pe conducta magistrală cu diametrul de 800 mm

Avatar photo by

În cursul zilei de astăzi a survenit o avarie majoră pe conducta magistrală, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția str. I.L. Caragiale cu bd. 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, instalație aflată deja în plin proces de înlocuire prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ca urmare, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să blocheze 2 benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre str. Baba Novac spre bd. 1 Decembrie 1918, de astăzi – 13 iunie 2023, ora 20.00 până vineri – 16 iunie 2023, ora 20.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în timpul preconizat.

Informare RAJA – Avarie majoră pe conducta magistrală cu diametrul de 800 mm

You may also like

article-image
Anunțuri

Alertă Meteo Vânt

Administrația Națională de Meteorologie a emis, la miezul nopţii, o atenţionare nowcasting tip Cod Galben, valabilă până la ora 03.00. Avertizarea, potrivit meteorologilor, vizează judeţele Constanţa şi Tulcea. Se vor semnala intensificări temporare ale...