gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Crucea – Informare lucrări de întreținere

Avatar photo by

Iulian Tudorache – Comuna Crucea

Ce mai lucram :
– finalizam in acest moment ultimele 5 branșamente de apa la Baltagesti , erau de la gospodarii aflate la mare distanță de magistrală
– la baza sportiva Crucea , lucrare a Companiei Nationale de Investiții s-a lucrat , s-au turnat fundatii și in perioada imediat urmatoare după Rusalii se va căra tot pământul excavat și vom vedea ușor ușor ridicându-se obiectivul de investitii .
– la Grădinița Galbiori se lucreaza in continuare .
– refacem și zona de trotuar ce nu va fi afectată de lucrările de construcție la canalizare de la Galbiori
– lucrarea de asfaltare a celor 3 străzi de la Baltagesti se derulează in grafic si parametrii
– la documentatiile pentru investițiile ce încep in perioada imediat urmatoare se lucrează la foc continuu
– pentru Crisan am o veste buna și anume faptul ca s-a finalizat licitația la Caminul Cultural Crisan și in perioada imediat urmatoare se va semna
contractul de proiectare și execuție cu următoarele termene : 3 luni proiectare și 12 luni execuție . Știu ca acum 3 ani părea o fantasmă așa cum era și Căminul Cultural Baltagesti , așa cum era și apa de la Baltagesti , așa cum părea și asfaltarea la strada Gradinarilor , așa cum pare încă la acest moment asfaltarea de la strada Școlii de la Stupina ( ca am început sa visez strada asta 😁) și multe altele .
Am primit clarificări la proiectul de eficientizare iluminat stradal pentru satele Baltagesti , Crisan și Siriu , avem termen de raspuns pana luni pe 6 Iunie și vom primi finanțare și pentru aceste sate , urmând ca in aceasta vara sa se efectueze execuția pentru întreaga comună .
La sala de sport efectuam reparațiile sistemului de preluare a apelor pluviale și la acoperiș astfel încât sa nu mai ne ploua in sala .
Totodata se vor efectua reparatii la trotuarul perimetral și la fațade .
Pe zona de curățenie am început la Baltagesti o campanie de neutralizare a deșeurilor din zonele limitrofe și vom continua in toate satele .
Se muncește și se muncește serios și ne dorim cu totii ca toată aceasta munca sa se transforme cât mai repede in obiective de investiții de care locuitorii comunei Crucea sa se foloseasca .
Primăria Crucea – Informare lucrări de întreținere

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Saligny – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”

Primăria comunei Saligny organizează o licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției de lucrări în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”. Termenul limită...
article-image
Administrație

Primăria Rasova – Informare reabilitare străzi

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupral luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul înaintat de către Primăria comunei Rasova, județul Constanța. Nu este necesară evaluarea impactului asuăra mediului pentru proiectul „Reabilitare...