gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Năvodari – Informare distribuirea pachetelor cu produse alimentare destinate persoanelor cu handicap

Avatar photo by

491 de persoane de persoane încadrate în gradul de handicap accentuat și grav – copii și adulți au beneficiat până acum de ajutoarele alimentare, conform OUG 84/2020.
Adulţii cu handicap sau reprezentanţii legali ai acestora, părinţii, după caz, reprezentanţii legali ai copilului cu handicap sunt asteptaţi să ridice pachetele cu ajutoare alimentare de la Cantina de Ajutor Social situată în str. Sănătăţii nr. 2 (intrarea dinspre Serviciul Taxe şi Impozite), după următorul program:
– Luni, Marţi, Miercuri, Vineri: 08:30 – 12:30;
– Joi: 08:30 – 12:30; 15:00 – 17:00;
Pachetele se distribuie pe semnatură, în baza actului de identitate şi a certificatului de încadrare în grad de handicap accentuat sau grav (originale şi copie), valabile.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Direcţiei de Asistenţă Socială la numerele de telefon: 0241.760.822/ 0756.055.582 sau la adresa de email: asistentasociala@primaria-navodari.ro.

Primăria Năvodari – Informare distribuirea pachetelor cu produse alimentare destinate persoanelor cu handicap

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Eforie – Informare proiect „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructură de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat”

Primăria orașului Eforie a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de verificare tehnică aferentă proiectului „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructură...
article-image
Administrație

Primăria Năvodari – Proiect de hotărâre supus consultării publice. Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor amenajate pe domeniul public al Orașului Năvodari

Proiect de hotărâre supus consultării publice. Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor amenajate pe domeniul public al Orașului Năvodari Restul documentației o găsiți aici Proiect de hotărâre supus consultării publice. Aprobarea Regulamentului...