gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Amzacea – Informare cerere de finanțare pentru extinderea rețelei de apă și canalizare

Avatar photo by

Primăria Amzacea a depus o cerere de finanțare pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în localitate, în cadrul PNI „Anghel Saligny”. Obiectivul propus în cadrul cererii de finanțare include alimentarea cu apă, stații de tratare a apei, sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, precum și canalizarea pluvială și sistemele de captare a apelor pluviale. Durata estimată pentru implementarea acestui proiect este de 24 de luni.

Potrivit autorităților, valoarea totală a obiectivului de investiții se ridică la 4.625.223,45 de lei, inclusiv TVA. Din această sumă, 4.308.330,89 de lei sunt solicitate ca finanțare de la bugetul de stat, în timp ce restul de 316.892,56 de lei va fi acoperit de bugetul local.

Primăria Amzacea – Informare cerere de finanțare pentru extinderea rețelei de apă și canalizare

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cumpăna – Informare raport de activitate 14-18 noiembrie 2022

𝗖𝗢𝗠𝗣𝗔𝗥𝗧𝗜𝗠𝗘𝗡𝗧 𝗝𝗨𝗥𝗜𝗗𝗜𝗖, 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗘𝗡𝗖𝗜𝗢𝗦 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡𝗜𝗦𝗧𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩 𝗦̦𝗜 𝗠𝗢𝗡𝗜𝗧𝗢𝗥𝗜𝗭𝗔𝗥𝗘 𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗖𝗘𝗗𝗨𝗥𝗜𝗟𝗢𝗥 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡𝗜𝗦𝗧𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗘 I. Dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată: – pentru un număr de 5 dosare au fost formulate și înaintate în termen întâmpinări; căi de...
article-image
Administrație

Primăria Saligny – Informare proiect „Sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare, scurgere și evacuare ape pluviale în zona Făclia, strada Energiei, comuna Saligny, județul Constanța, în vederea prevenirii inundațiilor”

Primăria comunei Saligny, județul Constanța, organizează o licitație, care vizează achiziția de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare, scurgere și evacuare ape pluviale în zona Făclia, strada Energiei,...