gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare achiziție autocar

Avatar photo by

Primăria Ovidiu, din județul Constanța, cumpără autocar!

Descrierea succintă

Având în vedere desfășurarea în condiții optime și sigure a activităților serviciului ADPP și utilități publice este nevoie de achiziția unui autocar de 35 +1+1 locuri pe scaune.

Echipamentul este conceput și destinat transportului interurban pe distanțe medii și lungi, așezate pe scaune, în condiții de siguranță și confort deosebite, conform necesității autorității contractante.

Conform datelor oficiale, prin achiziționarea unui autocar de 35 +1+1 locuri pe scaune se va facilita transportul persoanelor, elevilor, grupurilor de persoane de pe raza UAT la diverse destinații.

Autocarul trebuie să fie nou, lipsit de defecte și să îndeplinească specificațiile prevăzute în caietul de sarcini, conform fișelor tehnice anexate propunerilor tehnice.

Valoarea estimată a contractului este de 659.798,32 lei fără TVA.

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost câștigat de firma Cemsa Bus, din București, valoarea totală a contractului fiind de 659.000 de lei

Potrivit Registrului Comerțului, Cemsa Bus SRL este controlată de Salur Cem, din Turcia, acesta deținând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.

You may also like