gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Adamclisi – Informare proiect „INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN COMUNA ADAMCLISI”

Avatar photo by

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Primăria comunei Adamclisi, județul Constanța.

Este vorba de proiectul „INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN COMUNA ADAMCLISI”, propus a fi amplasat în intravilan/extravilan, Comuna Adamclisi, Județul Constanța.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, județul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Reamintim că Dorina Cecilia Șerbănescu, primar al comunei Adamclisi, a decedat în noiembrie 2021. Primar al comunei Adamclisi, profesor și inginer agronom, Dora a reusit să schimbe fața localității prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomenești.

Menționăm că este al doilea primar în funcție care a decedat la Adamclisi.

Emilian Burcea, primarul comunei Adamclisi, județul Constanța în anul 2010, a decedat la 15 martie 2010, în Silistra – Bulgaria, în urma unui accident vascular.

Născut la data de 24 ianuarie 1970, acesta își dedicase ultimii şase ani bunăstării comunităţii în care a crescut fiind ales primar de cetăţenii comunei Adamclisi la alegerile locale din anii 2004 şi 2008.

Primăria Adamclisi – Informare proiect „INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN COMUNA ADAMCLISI”

You may also like