gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Amzacea – Informare cerere de finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru extinderea în comună a rețelei de apă și canalizare

Avatar photo by
Autoritățile locale din Amzacea au depus, la sfârșitul lunii aprilie 2023, o nouă cerere de finanțare pentru unul dintre proiectele pe care vrea să le realizeze pe raza localității. Este vorba despre extinderea rețelei de apă și canalizare în zona lotizată a comunei.

Cererea de finanțare a fost înregistrată la Ministerul Dezvoltării pe 28 aprilie 2023, iar dacă aceasta va fi aprobată, banii vor veni prin Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny”.

Durata de implementare a obiectivului de investiții este de 24 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 4.625.223,45 lei, fără TVA, din care cofinanțarea autorității locale este de 316.892,56 lei.

Reamintim că la începutul anului 2023, Primăria Amzacea a semnat contractul de finanțare pentru digitalizarea serviciilor comunei.

Suma alocată acestui proiect prin Planul Național de Redresare și ReziliențăComponenta 10 – Fondul Local, este de 2.195.407,53 de lei.

Primarul comunei Amzacea, Romică Stan, ne-a declarat că datorită finanțării se vor monta pe raza comunei 40 de camere de supraveghere si toate echipamentele IT din cadrul Primăriei vor fi schimbate.

Sursa Ziarul Amprenta 

Primăria Amzacea – Informare cerere de finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru extinderea în comună a rețelei de apă și canalizare

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Hârșova – Anunț concurs Casa de cultură Carsium Hârșova

Casa de Cultură “Carsium”oraș Hârșova cu sediul în localitatea Hârșova, str. Piața 1 Decembrie 1918, județul Constanta, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant, conform HG 1.336/2022, după cum urmează: 1.      LUCRĂTOR DE TINERET                Pentru a ocupa un post contractual vacant candidații trebuie să...