gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare licitație pentru achiziționare a două skijet-uri și a unui peridoc

Avatar photo by

Primăria orașului Ovidiu a lansat licitație publică pentru achiziționare de echipamente de transport în cadrul proiectului „Diversificarea activităților de agrement”. Este vorba despre achiziționarea a două skijet-uri și un peridoc dublu. Valoarea estimată fără TVA este de 222.088,87 de lei.

Obiectivul general al proiectului vizează diversificarea activităților de agrement prin achiziționarea unui număr de două ambarcațiuni de agrement tip skijet și un peridoc dublu pentru aceste skijet-uri , ambarcațiuni destinate turiștilor și localnicilor amatori de pescuit sportiv ca formă de turism.

Proiectul se implementează în integralitate pe teritoriul eligibil FLAG Dobrogea Nord și participă direct la implementarea Strategiei de Dezvoltare Locala Integrată pentru Asociația Grup Local Dobrogea Nord prin integrarea în Obiectivul specific: „Promovarea creșterii economice, a incluziunii sociale, a creării de locuri de muncă și sprijinirea inserției profesionale și a mobilității forței de muncă în cadrul comunităților costiere și interioare care depind de pescuit și de acvacultură, inclusiv diversificarea activităților din domeniul pescuitului și a altor sectoare din economia zonei”

Cu ajutorul proiectului se vor crea oportunități de dezvoltare economice pentru comunitatea locală, dar și îmbunătățirea calității vieții populației solicitantului prin oferirea de facilități de recreere și sportive. La bordul pontonului trimaran ce urmează a fi achiziționat se vor putea organiza competiții sportive de pescuit sportiv, acest aspect atrăgând un număr semnificativ de turiști sportivi și iubitori de activități acvatice, care vor alege să se cazeze și să cheltuie în zona pentru diferite produse și servicii.

Skijet-urile au o capacitate totală de șase locuri, fiecare având câte trei locuri. Rezervările serviciilor se vor realiza direct pe site-ul propriu al orașului pentru o mai ușoară gestionare a potențialilor turiști.

Realizarea investiției va contribui la atragerea de noi agenți economici, ce vor investi în zonă, în aceeași direcție cu investiția propusă sau activități adiacente, astfel încât se vor aduce beneficii atât în rândul populației, care va beneficia de diverse posibilități de petrecere a timpului liber, cât și autorității locale prin colectarea eventualelor impozite și taxe ce vor fi colectate de la agenții economici ce vor investi în zonă.+

Primăria Ovidiu – Informare licitație pentru achiziționare a două skijet-uri și a unui peridoc

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Medgidia – Informare obiectiv de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu – corp școală și corp sală de sport”

Primăria Municipiului Medgidia, județul Constanța a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de execuție lucrări, pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu –...