gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Agigea – Informare concurs pentru postul de bibliotecar

Avatar photo by

Primăria Comunei Agigea, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar, gradul II.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10 mai 2023, ora 16.00.

Relații suplimentare privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Primăria Comunei Agigea, din Agigea, Str. Bujoruiui nr. 11, județul Constanța, telefon 0241.738.172, e-mail: resurseumane@primaria-agigea.ro.

Primăria Agigea – Informare concurs pentru postul de bibliotecar

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cumpăna – Informare proiect „Amenajare zonă strict pentru materialele rezultate din excavarea suprafețelor de teren (tramă stradală) ce fac obiectul investițiilor cu fonduri guvernamentale, europene sau locale, temporar pe durata de execuție a lucrărilor”

Primăria Cumpăna a depus la Agenția pentru Protecția Mediului documentația ce vizează un proiect de amenajare a unei zone speciale pentru materialele rezultate în urma lucrărilor la trama stradală. Mai precis, Agenția pentru Protecția...