gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Saligny – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”

Avatar photo by

Primăria comunei Saligny organizează o licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției de lucrări în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 mai, data la care va avea loc selecția câștigătorului. Valoarea estimată este de 1.143.395,57 lei.

Prin prezentul proiect se doreşte adoptarea de măsuri de intervenţie asupra clădirii pentru creşterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei prin reabilitarea termică a construcţiei; izolarea termică a pereţilor exteriori și a soclului, izolarea termică a planșeului peste parter și a planșeului peste subsol, înlocuirea tâmplăriei exterioara existente cu tâmplărie nouă cu performanță energetică superioară, înlocuirea învelitorii, înlocuirea instalaţiei electrice, inclusiv corpurile de iluminat, întrerupătoare, prize, înlocuirea instalaţiei termice prin instalarea unei centrale termice pe peleti si a instalaţiei de incalzire in pardoseala, instalarea unei pompe de căldură aer/apa, echiparea clădirii cu panouri solare pentru apa calda menajera si panouri fotovoltaice.

Amintim că CLSaligny întrunit în şedinţa ordinară de îndată din data de 30.03.2023 în baza Dispoziţiei nr.73 din 24.03.2023, emisă de primarul comunei Saligny, Ion Beiu, a votat un proiect ce privește Grădinița cu Program Normal Saligny, din localitate.

Primăria Saligny – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”

You may also like