gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Limanu – Informare proiect ,,Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră, Zona de Vest localitatea Limanu, comuna Limanu“

Avatar photo by

Primăria Comunei Limanu a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere în localitate, în zona de Vest.

Firma care și-a adjudecat contractul, a cărui valoare depășește 990.000 de euro, la cursul actual, este Autoprima Serv Constanța.

Finanțarea este asigurată prin Programul Național Anghel Saligny.

Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că au fost depuse trei oferte pentru acest contract, dintre care una a fost declarată inacceptabilă.

Valoarea totală a contractului a fost estimată inițial de către autoritatea contractantă la 5.317.444,35 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat de Autoprima Serv la o valoare totală de 4.886.823,36 de lei fără TVA.

Conform SEAP, nu este posibilă subcontractarea lucrării.

Se arată în descrierea achiziției publice că este vorba despre execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ,,Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră, Zona de Vest localitatea Limanu, comuna Limanu“, acesta fiind depus și aprobat pentru finanțare prin Programul Național Anghel Saligny.

„Autoritatea contractantă achiziționează execuția lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea străzilor prevăzute în proiectul tehnic și anume străzile Salciei, Stejarului, Bradului, Pinului și Mărului“, potrivit descrierii contractului.

De asemenea, se face precizarea că „organizarea funcțională propusă a urmărit structura existentă și rezolvarea unor disfunctionalități în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii de transport la nivelul comunei Limanu“.

Primăria Limanu – Informare proiect ,,Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră, Zona de Vest localitatea Limanu, comuna Limanu“

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Modernizare trotuare Drum Județean 223C și prelungirea acestuia, în orașul Cernavodă, județul Constanța – străzile Medgidiei și canalului”

Primăria orașului Cernavodă continuă demersurile pentru proiectele pentru reabilitarea infrastructurii. Astfel, a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentele necesare pentru realizarea obiectivelor de investiții. Primăria solicită emiterea acordului de mediu...