gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Tuzla – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”

Avatar photo by

Comuna Tuzla se află în plin proces de modernizare. De la străzi, instituții publice și de invățământ și până la promovarea turismului, administrația a cărei activitate este coordonată de primarul Reșit Taner se ocupă de lucrări de reabilitare și modernizare. Acum, pe lista priorităților se află iluminatul public. A fost lansată licitația pentru execuția lucrărilor de modernizare. Încă din 2022 Primăria și Consiliul Local Tuzla au demarat mai multe proiecte care au scopul deja prezentat. Printre acestea se află și proiectul privind modenizarea iluminatului public, o investiție care are o valoare totală de 2.198.738,93 lei inclusiv TVA.

Concret, Primăria Tuzla a lansat recent licitația publică pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”.

Conform documentelor care stau la baza derulării proiectului, se vor executa următoarele lucrări: demontarea aparatelor de iluminat existente și montarea pe stâlpii existenți și proiectați, a aparatelor de iluminat cu surse LED (aparate împărțite pe clase de iluminat) și a elementelor conexe (brațe de prindere, cleme, cablu de alimentare, etc.) – 817 buc. De asemenea, conform aceluiași document, administrația locală va implementat un sistem inteligent de management și control prin telegestiune pentru monitorizarea și controlul centralizat al aparatelor de iluminat. Obiectivul se va executa în conformitate cu documentația tehnico-economică la faza de proiectare PT+DE+CS și a Autorizației de Construire.

INFO! Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor este de 1.657.323.52 de lei, iar cei interesați să obțină contractul pot depune oferte de preț, prin platforma SEAP, până la data de 03.05.2023, ora 15.00.

Primăria Tuzla – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”

You may also like