gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare tichete sociale

Avatar photo by

Începând de miercuri, 05 aprilie 2023, Primăria Municipiului Medgidia va acorda tichete sociale pentru mai multe categorii de persoane defavorizate din municipiul Medgidia, localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu.

Din categoria persoanelor care fac parte se încadrează:

pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/lună;
persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi, persoanele cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulţii şi copiii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/ lună inclusiv, persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulţii şi copiii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/lună inclusiv.
O persoană beneficiază de tichete sociale în valoare de 50 lei o singura dată şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căruia îi aparține la data distribuirii tichetelor. Tichetele se vor ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Medgidia (curtea interioară).

Predarea tichetelor sociale se va efectua în baza actului de identitate.

Programul de lucru este următorul:- Luni – Joi: 09.00 – 16.00;- Vineri: 09.00 – 13.00. Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241 820 800, interior 131 și 129.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Dotarea cu echipamente digitale (săli de clasă, laborator informatică, laborator științe, cabinet școlar și cabinet psihopedagogic)”

Primăria orașului Cernavodă, județul Constanța, a lansat un anunț de participare la licitație, prin care dorește să atribuie contractul „Dotarea cu echipamente digitale (săli de clasă, laborator informatică, laborator științe, cabinet școlar și cabinet...