gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia – Informare reabilitare Gradina de Vară Mangalia

Avatar photo by
Primăria municipiului Mangalia caută o societate care să se ocupe de proiectul de reabilitare a Grădinii de Vară din localitate.

În acest sens, instituția publică a solicitat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) oferta cea mai avantajoasă pentru demararea lucrărilor.

Obiectul contractului de achiziție publică îl reprezinta execuția obiectivului privind „Reabilitare Gradina de Vară în municipiul Mangalia”.

Lucrările ar urma să cuprindă:

  • Demolarea vechii casierii a Grădinii de Vară și înființarea unei căi de acces cu scară exterioară nouă.
  • Reabilitarea clădirii pentru proiector.
  • Reabilitarea grupului sanitar, extinderea și dotarea acestuia.
  • Demolarea vestiarului și realizarea unui corp de clădire din structură ușoară cu o suprafață de 33 mp.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 9.367.428 de lei.

Potrivit proiectului de reabilitare, la Grădina de Vară Mangalia urmează să fie reabilitate și reconfigurate spațiile aferente obiectivului, împreună cu executarea lucrărilor de înreținere și igienizarere și curățare a zonei.

“Acest lucru va însemna creșterea valorii Municipiului Mangalia ca destinație atât culturală, cât și turistică”, se arată în preambulul ofertei. “Prin încurajarea proiectelor integrate care să cuprindă dezvoltarea culturală se urmărește întărirea principalei pârghii a dezvoltarii economiei locale și promovarea unei abordări de tip dezvoltare prietenoasa cu mediul, care să favorizeze atât turismul cât și să diminueze fenomenul de excluziune socială”.

Tipul procedurii este unul simplificat, termenul limită de depunere a ofertelor sau cererilor de participare fiind 18.04.2023, ora 15.00.

Data de deschidere a ofertelor este 18.04.2023, ora 15:00.

Locul de deschidere a ofertelor: în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Gradina de Vara Mangalia

Sursa Ziarul Amprenta

You may also like