gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Atenție, se oprește apa în mai multe cartiere din zona de nord a mun. Constanța 05 – 06 aprilie 2023

Avatar photo by

 

Atenție, se oprește apa în mai multe cartiere din zona de nord a mun. Constanța!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta principală de distribuție cu diametrul de 1.000 mm, de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Constanța Nord, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, de miercuri – 05 aprilie 2023, ora 22.00 până joi – 06 aprilie 2023, ora 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
B-dul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins de aleea Universității și b-dul Tomis, precum și străzile adiacente: Smaraldului, Agatului, Opalului, Perlei, Safirului și Topazului;
Aleea Universității și străzile adiacente: Granatului, Jadului, Ametistului;
Perimetrul delimitat de: bd. Tomis – Soveja – bd. Al. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis, precum și punctele termice numerele 45, 120, 122, 123, 138, 139, 140 și 142, (Cartierele Tomis Nord, Cireșica, Tic – Tac, Boema, parțial Tomis III);
În perioada desfășurării lucrărilor de reparații vor avea presiuni scăzute abonații din: Satul de Vacanță – Complex Dobrogea, Stațiunea Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat, Hanul Piraților, Depozitul 10, Tabăra de Copii Năvodari și zona Ecluza Năvodari.
Pe lângă complexitatea lucrărilor, intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat și de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă. Timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată poate fi de la 4 până la 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Biroul de Comunicare

You may also like