gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia – Informare lucrări publice

Avatar photo by
Începând de săptămâna viitoare, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, se va circula într-un singur sens, de la Piața Sud (Gheorghiță) către sensul giratoriu de pe strada Portului, de la ieșirea din oraș, spre Limanu.
Tronsonul dintre strada Portului și Casa Armatei va fi închis circulației publice pe durata lucrărilor de consolidare și reabilitare a acestuia, din bani europeni.
În această perioadă, circulația autovehiculelor și transportul public de călători va fi deviat pe următorul traseu: Piața sud(Gheorghiță)- Bulevard(stație)-Sens Giratoriu(str. Portului)-Str. Portului- Liceul Banescu-Cămine DAMEN(stație)- Club Nautic-BL M5(stație)-Ștefan Cel Mare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor! Vă mulțumim pentru înțelegere!
May be an image of map

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Agigea – Concurs de angajare

Comuna Agigea – Primăria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere vacante de Director al Clubului Sportiv Agigea, în baza Hotărârii Guvernului nr. 1.336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea...