gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Adamclisi – Informare acord mediu

Avatar photo by

Primăria Comunei Adamclisi a primit răspunsul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța privind proiectele de modernizare a mai multor străzi din satul Urluia, care aparține de comună.

APM a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru cele două etape ale proiectului.

Este vorba despre proiectul vizând modernizare străzi în interiorul localității Urluia, comuna Adamclisi, în etapa I fiind cuprinse străzile Carol I, Speranței, 22 Iulie 2001 și Lanului, iar în etapa a II-a fiind cuprinse străzile Nicolae Bălcescu, Ștefan cel Mare, Matei Basarab, Mihai Viteazu și Zorilor.

Agenția de mediu mai transmite că proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la adresa de internet a agenției.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.03.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

You may also like