gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Năvodari – Informare buget Servicul Salvamar

Avatar photo by

Primăria orașului Năvodari a publicat, pe pagina sa oficială, Anunțul de participare a procedurii simplificate proprii având ca obiect : “SERVICIUL DE SALVARE ACVATICĂ – SALVAMAR ȘI PRIM AJUTOR PE PLAJELE DIN ORAȘUL NĂVODARI PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2023”.
Potrivit acestui anunț, este vorba despre o procedură simplificată de atribuire a Servicului Salvamar și prim ajutor pentru sezonul turistic 2023, pe plajale din Năvodari.

Valoarea estimată este de 3.636.000 lei fără TVA.

Durata contractului va fi de la 01.05.2023 la 01.10.2023.

Printre condițiile de înscriere la licitație se numără obligativitatea ca prestatorul să fie/ să aibă statutul de societate civilă profesională de salvatori acvatici sau organizație neguvernamentală care are ca scop salvarea acvatică şi care va pune la dispoziție echipele necesare desfășurării activității de salvare acvatică și va fi necesară prezentarea certificatului de atestare fiscală și a certificatului fiscal prin care ofertantul face dovada îndeplinirii plății/achitări obligațiilor privind plata impozitelor, taxelor sau contribuțiilor la bugetul general consolidat și bugetul local (buget local, buget de stat, etc.).

Termen limită de primire a ofertelor: 27.03.2023 , ora 08.30.

Deschiderea și evaluarea ofertelor va avea loc pe 27.03.2023, orele 15.00, la sediul Primăriei Orașului Năvodari, din Năvodari, str. Dobrogei nr. 1, jud. Constanța.

Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziţie publică este „prețul cel mai scăzut”.

Date mai amănunțite despre condițiile de participare puteți găsi în anexa de mai jos.

Anunt-de-participare-a-procedurii-simplificate-proprii-avand-ca-obiect-2

You may also like