gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare dezbaterea publică

Avatar photo by

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 20 martie 2023, de la ora 10.30, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la documentația de urbanism pentru ELABORARE P.U.Z. REGLEMENTARE IMOBIL TEREN CU NUMǍR CADASTRAL 110334 ŞI INTRODUCERE ȊN INTRAVILAN, amplasament județul Constanța, municipiul Medgidia, teren NP 289/1, jud. Constanța, beneficiar Manea Manuel.

Anunțul de consultare asupra propunerilor preliminare de elaborare, a fost publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, documentația putând fi în continuare consultată la rubrica Interes Public – Transparență decizională.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Cantități suplimentare de lucrări pentru obiectivul – Construire școală clasele 0-4 și sală de sport în sat Darabani, UAT Negru Vodă, județul Constanța”

Primăria Negru Vodă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuția de lucrări în vederea realizării obiectivului de investiții „Cantități suplimentare de lucrări pentru obiectivul – Construire școală clasele 0-4 și...