gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare proiect „Modernizare străzilor Pescărușului, Luceafărului și Câmpului din comuna Corbu, județul Constanța.”

Avatar photo by

Primăria Corbu continuă proiectele de reabilitarea infrastructurii rutiere din comună. Recent, administrația locală a solicitat acordul de mediu pentru modernizarea mai multor străzi, fiind depuse documentațiile necesare la instituția abilitată de mediu. În luna decembrie a anului trecut a fost atribuit un contract de elaborare servicii pentru acest obiectiv de investiții.

Astfel, Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare străzilor Pescărușului, Luceafărului și Câmpului din comuna Corbu, județul Constanța.”

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului situat pe strada Unirii, numărul 23 din municipiul Constanța. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.

Precizăm faptul că Primăria comunei Corbu a atribuit, în luna decembrie 2022 un contract de servicii de elaborare PT+DDE, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „modernizare străzi Pescărușului, Luceafărului și Câmpului“ din localitate. Valoarea contractului este de 2.813.149 lei, iar câștigătorul acestuia este PG Delta Electron SRL din Năvodari. Această societate a fost înființată în 1994, având sediul social pe strada Taberei, numărul 1 din orașul Năvodari. Acționari sunt, în mod egal, Cornel Florin Pocora și Elena Pocora, ambii fiind și administratori.

You may also like