gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Modernizare trotuare Drum Județean 223C și prelungirea acestuia, în orașul Cernavodă, județul Constanța – străzile Medgidiei și canalului”

Avatar photo by

Primăria orașului Cernavodă continuă demersurile pentru proiectele pentru reabilitarea infrastructurii. Astfel, a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentele necesare pentru realizarea obiectivelor de investiții. Primăria solicită emiterea acordului de mediu pentru modernizarea trotuarelor drumului județean 223C și prelungirea acestuia.

Astfel, autoritatea competentă de mediu anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, pentru proiectul: „Modernizare trotuare Drum Județean 223C și prelungirea acestuia, în orașul Cernavodă, județul Constanța – străzile Medgidiei și canalului”, propus a fi amplasat în orașul Cernavodă, strada Medgidiei/ Canalului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM de pe strada Unirii, numărul 23, municipiul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Constanța.

În luna ianuarie 2023, administrația locală a solicitat acordul de mediu pentru acest obiectiv de investiții, iar în luna octombrie 2022, proiectul s-a aflat și pe ordinea de zi a Consiliului Județean Constanța, în luna octombrie a anului trecut.Proiectul aprobat a fost cel privind transmiterea temporară a dreptului de administrare către Consiliul Local al orașului Cernavodă a sectoarelor din drumul județean DJ 223C. Acest proiect face referire la preluarea în administrare a trei tronsoane din drumul județean 223C, pe o perioadă determinată, până la finalizarea obiectivului de investiții „Modernizare trotuare drum județean 223C și prelungirea acestuia în Orașul Cernavodă, județul Constanța – Străzile Medgidiei și Canalului, respectiv până la semnarea procesului verbal de recepție finală a lucrărilor.

You may also like