gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Hârșova – Informare proiect „Modernizarea sistemului de gestionare a deșeurilor în orașul Hârșova prin construirea de insule ecologice Tip 1”

Avatar photo by

Primăria orașului Hârșova a anunțat, joi, 9 martie a.c., că a obținut aprobarea pentru proiectul privind „Modernizarea sistemului de gestionare a deșeurilor în orașul Hârșova prin construirea de insule ecologice Tip 1”.

Proiectul va consta în construirea a 7 insule ecologice supraterane, încasetate cu 5 containere de câte 1.1 metri cubi (mc) pentru toate cele cinci fracții. Acest proiect va contribui semnificativ la îmbunătățirea colectării și gestionării deșeurilor din localitate, prin suplimentarea capacităților de colectare separată și pregătirea pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor, arată sursa citată.
Insulele ecologice digitalizate de Tip 1 vor fi amplasate astfel:
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Str. Plantelor, Nr. 33;
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Str. Revoluției (Zona Bloc A7)
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Str. Soarelui
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Str. Rozelor, intersecție cu Str. Vadului
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Str. Concordiei (Zona Centrală CT5)
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Str. Liniștei – Str. Portului
Insulă ecologică digitalizată Tip 1 – Aleea Danubiu (Zona Bloc I4 – G3B)
„Primăria Orașului Hârșova face apel la responsabilitatea tuturor cetățenilor și îi îndeamnă pe aceștia să se implice activ în implementarea acestui proiect. Fiecare dintre noi poate face diferența prin colectarea separată a deșeurilor și prin respectarea normelor de mediu. Protejăm mediul, protejăm Hârșova, protejăm viitorul nostru!”, transmite instituția.

You may also like