gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare concurs de recrutare pentru ocuparea funcții publice vacante de execuție

Avatar photo by

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu anunță organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea funcții publice vacante de execuție.

Este vorba de un post de inspector, clasa I, grad profesionist debutant la compartimentul Taxe și Impozite locale, cât și un post de inspector, clasa I, grad profesionist debutant la compartimentul Starea Civilă.

Durata timpului de muncă pentru cele două posturi este de 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână. Proba scrisă pentru aceste posturi va avea loc la data de 27 martie 2023, de la ora 10.00, la sediul primăriei din Mihail Kogălniceanu. Pentru ambele posturi, condițiile specifice de participare includ studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul de studiu fiind științe sociale. Vechimea în specialitatea studiilor este de 0 ani. Dosarele se depun până pe 14 martie 2023.

În secțiunea „Documente” pot fi consultate bibliografia, tematica, cât și ce trebuie să conțină dosarul de concurs. Detalii suplimentare pot fi găsite pe portalul oficial al Primăriei Mihail Kogălniceanu.

You may also like