gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Cantități suplimentare de lucrări pentru obiectivul – Construire școală clasele 0-4 și sală de sport în sat Darabani, UAT Negru Vodă, județul Constanța”

Avatar photo by

Primăria Negru Vodă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuția de lucrări în vederea realizării obiectivului de investiții „Cantități suplimentare de lucrări pentru obiectivul – Construire școală clasele 0-4 și sală de sport în sat Darabani, UAT Negru Vodă, județul Constanța”.

Obiectul viitorului contract de achiziție publică îl reprezintă Execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de investiții Cantități suplimentare de lucrări pentru obiectivul „Construire scoală clasele 0-4 și sală de sport în sat Darabani, UAT Negru Vodă, jud. Constanța”- cod SMIS 124333.

Atribuirea a avut loc la data de 28 februarie 2023, iar firma câștigătoare este LCS Ideal Top Construct SRL, cu o valoare finală de 1.220.865,66 lei.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Medgidia – Informare contract privind proiectarea, furnizarea, instalarea, punerea în funcțiune și mentenanța pentru modernizarea infrastructurii sistemului de supraveghere și dispecerat

Valoarea contractului este de 482.808 lei fără TVA, iar atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice. În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire. Primăria Municipiului...