gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect „Amenajare sens giratoriu în localitatea Mihail Kogălniceanu în zona intersecției strada Tudor Vladimirescu (DN2A-km 184+440m)”

Avatar photo by

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a aprobat la începutul lunii în curs un proiect cu privire la o investiție majoră pe strada Tudor Vladimirescu din comună.

Mai exact, este vorba de proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare în vederea realizării obiectivului de investiție „Amenajare sens giratoriu în localitatea Mihail Kogălniceanu în zona intersecției strada Tudor Vladimirescu (DN2A-km 184+440m)”. Proiectul a fost votat de cei 17 consilier locali la ședință. Cererea de amenajare a fost făcută de GPP Consultanță și Proiectare SRL.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa, în iunie 2022, publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de compania GPP Consultanță și Proiectare Business SRL.

Mai exact, este vorba de construirea unui complex comercial, amenajare accese auto și pietonale, alei auto și pietonale, trotuare, amenajare spații verzi la sol și verticale, reclame fațade și parcare verticale, branșamente la utilități, amplasare post trafo, organizare și șantier, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Mihail Kogălniceanu, strada Tudor Vladimirescu, nr. 16a-16c-16d, lot 2.

Conform documentului anexat, este vorba de construirea unui magazin „Penny” și magazin produse din carne și brânzeturi parter. Terenul cu suprafața de 8.107,00 mp se află în proprietatea privata conform actelor de proprietate.

Pentru acest amplasament a fost emis, de catre Primaria loc. Mihail Kogalniceanu: Certificatul de Urbanism nr. 62 din 27.04.2022 pentru: “Construire magazin Penny si magazin cu produse din carne si branzeturi parter, accese auto si pietonale, trotuare, amenajari exterioare, amenajare spatii verzi la sol, pe terasa si vertical, sistematizare verticala, reclama pe fatade si in parcare, totem publicitar, unipol, imprejmuire, bransamente la utilitati, montare post trafo, organizare de santier”.

Valoarea investiției este de 8.000.000 lei, iar perioada de implementare este de 12 luni – 2022-2023.

You may also like