gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Limanu – Informare proiect „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – pista de biciclete”

Avatar photo by

Primăria comunei Limanu a primit finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru proiectul ce vizează „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – pista de biciclete”, cu o valoare totală de 1.921.428,26 lei.

În cursul zilei de luni, 20 februarie a.c., Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 60 de noi contracte de finanțare, depuse prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de 199.483.665,57 de lei. Între acestea se află și proiectul depus de către Primăria comunei Limanu.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 51 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează atât reabilitarea clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, cât și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin amenajarea unor piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare și dezvoltarea rețelelor de mobilitate urbană, integrate și conectate prin soluții de transport ecologic. Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 6.083 de contracte de finanțare.

You may also like