gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ion Corvin – Informare proiect ,,Reabilitarea moderată a clădirii publice Cămin Cultural Viile – pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul comunei Ion Corvin,”

Avatar photo by

Administrația locală din comuna Ion Corvin a obținut finanțare pentru cel de-al doilea proiect depus pe Componenta10 – Fondul Local, din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul ,,Reabilitarea moderată a clădirii publice Cămin Cultural Viile – pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul comunei Ion Corvin,” are o valoare de 1.066.158,37 cu TVA inclus.

,,La finalul anului trecut, am obținut finanțare pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport verde – Piste de biciclete în localitățile Ion Corvin și Viile, tot prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul local”. Valoare acestuia este de 2.050.304,55 lei.

În același timp, mai avem încă două proiecte pentru care sperăm să obținem finanțare. În paralel am obținut o primă finanțare în valoare de 7,5 milioane lei de la CNI, prin ,,Anghel Saligny”, pentru unul din cele două proiecte pe care le-am depus pentru asfaltarea Drumului Comunal 49 – Ion Corvin-Viile”, a declarat Tudorița Floros, primarul comunei Ion Corvin.

You may also like

article-image
Administrație

Fii solidar!

Primăria Comunei Siliștea, inițiază campania de donații: “Solidaritate Comuna Siliștea”! Fii alături de noi și de fiecare cetățean al Comunei Siliștea, jud. Constanța, și donează, din puținul tău, pentru achiziționarea de materiale de protecție,...