gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Valu Lui Traian – Informare publică probleme Cartierul Tineretului (Zona F)

Avatar photo by
Primăria Valu lui Traian ne informează
”Stimați cetăteni,
Vă aducem la cunoștință faptul că pe teritoriul comunei se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare. Vă informăm că în zona Cartierul Tineretului (Zona F) au fost constatate dejecții în rețeaua publică de canalizare, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării au fost racordate ILEGAL la rețeau publică de canalizare. Vă atragem atenția că noile tronsoane nu au fost puse înca în funcțiune, adică nu sunt legate la rețeau centralizată de canalizare și din acest motiv apele reziduale au refulat în partea carosabilă – CĂ ATARE, DEVERSAREA DE APĂ UZATĂ MENAJERĂ ESTE STRICT INTERZISĂ.
Vă anunțăm, pe această cale, că în perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni pentru racordarea la sistemele de utilități publice fără acord de preluare.
În speranța că ați înțeles corect mesajul nostru, vă solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere în rețeau publică de canalizare până când aceasta vă fi dată în funcțiune.”

You may also like