gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare proiect „Platformei Integrate pentru Servicii Electronice și Achiziție Echipamente”

Avatar photo by

Primăria Comunei Corbu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, ce vizează implementarea „Platformei Integrate pentru Servicii Electronice și Achiziție Echipamente” în cadrul proiectului „Măsuri de instrumente pentru o administrație eficientă pentru cetățeni”.

Obiectul general al contractului constă în implementarea „la cheie” a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Corbu, prin:
– Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini.
– Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară;
– Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini.

Atribuirea a avut loc pe 26 ianuarie 2023, valoarea contractului fiind de 1.675.000 lei, iar câștigător este Orange Romania.

com-corbu

You may also like