gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu- Informare licitație pentru achiziționarea a trei ambarcațiuni de agrement

Avatar photo by

Primăria orașului Ovidiu a lansat licitația pentru achiziționarea a trei ambarcațiuni de agrement destinate turiștilor și localnicilor amatori de pescuit sportiv ca formă de turism. Echipamentele fac parte din proiectul pe care unitatea administrativ teritorială îl implementează, fiind vorba despre „Diversificarea activităților de agrement în oraș”. Amplasamentul este situat între zona de recreere între strada Insulei și strada Albinelor, lot 1.

Obiectivul general al proiectului vizează diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu prin achiziționarea unui număr de trei ambarcațiuni de agrement destinate turiștilor și localnicilor amatori de pescuit sportiv ca formă de turism.

Proiectul este finanțat prin Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime. Se urmărește astfel promovarea creșterii economice, a incluziunii sociale, a creării de locuri de muncă şi sprijinirea inserţiei profesionale şi a mobilităţii forţei de muncă în cadrul comunităţilor costiere şi interioare care depind de pescuit şi de acvacultură, inclusiv diversificarea activităţilor din domeniul pescuitului şi al altor sectoare din economia zonei, Măsura 2.1” Promovarea și valorificarea produselor și a activităților specific zonei”,

Totodată prin implementarea acestuia zona pescărească se va dezvolta prin asigurarea condițiilor pentru creșterea bunăstării și a coeziunii sociale și de respectarea mediului”. Se dorește încheierea unui Contract de achiziție publica de furnizare „Achiziția echipamentelor de transport in proiectul „Diversificarea activităților de agrement in orașul Ovidiu” SMIS 156440” : LOT 1 – Achiziție echipament de transport în proiectul „Diversificarea activităților de agrement in orașul Ovidiu” ambarcațiune de agrement tip ponton trimaran 12 pasageri (o bucată) LOT 2 -Achiziție echipamente de transport în proiectul „Diversificarea activităților de agrement in orașul Ovidiu”: skijet-uri (două bucăți) și peridoc dublu (o bucată).

Valoarea estimata a contractului este de 569.167,18 lei fără TVA.

You may also like