gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Agigea- Informare concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată de Director al Clubului Sportiv Agigea

Avatar photo by

Primăria comunei Agigea organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante, de Director al Clubului Sportiv Agigea.
Potrivit anunțului, dosarele pot fi depuse până în data de 10 februarie 2023, ora 14:00. Proba scrisă se va desfășura în data de 17 februarie 2023, de la ora 10:00, iar proba interviului va avea loc în data de 21 februarie 2023, de la ora 14:00.

Care sunt condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale:
Studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul educație fizică și sport sau ştiinţe ale educaţiei.
Vechime în specialitatea studiilor: minim 2 ani.
Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Primăria Comunei Agigea, din Agigea, Str. Bujoruiui nr. 11, județul Constanța, telefon 0241.738.172, e-mail: resurseumane@primaria-agigea.ro.

You may also like