gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia – Informare ședință ordinară 01 februarie 2023 ora 16.00

Avatar photo by

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, care va avea loc miercuri, 1 februarie, orele 16:00.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise o serie de proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar şi social. Unul dintre acestea se referă la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Mangalia pentru anul 2023. Alt proiect vizează scutiri la plata majorărilor de întârziere a impozitelor şi taxelor locale, datorate bugetului local de către contribuabilii-persoane fizice. În aceeaşi şedinţă, consilierii locali vor analiza spre adoptare proiectul de hotărâre privind acordarea unor ajutoare financiare pentru preşcolarii şi elevii domiciliaţi în zonele defavorizate ale Mangaliei, dar şi proiectul referitor la aprobarea organizării reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ de stat şi particular, în anul şcolar 2023 – 2024.

De asemenea, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea vânzării unor locuinţe pentru tineri, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, precum şi proiectul de hotărâre privind aprobarea planului de acţiuni cu obiective şi lucrări de interes local stabilit pentru repartizarea orelor de muncă beneficiarilor de venit minim garantat pentru anul 2023.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Nicolae Bălcescu – Informare proiect „Înfiintarea distribuției de gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”

Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit, prin procedură simplificată, un contract aferent serviciilor de proiectare și executie lucrări aferente obiectivului de investiții „Înfiintarea distribuției de gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”....