gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Atenție, se oprește apa în mai multe zone din mun. Medgidia

Avatar photo by

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din mun. Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, joi – 26 ianuarie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00.
În acest timp vot fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului);
zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case);
Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);
Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu;
satul Remus Opreanu.
Investiția face parte din Contractul de lucrări Contractul de lucrări CL31 – “Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

You may also like