gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare proiecte PNRR

Avatar photo by

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a semnat, în luna decembrie 2022, mai multe contracte finanțate prin componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre 58 de noi contractele ce au fost încheiate între autoritățile publice locale din 44 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au o valoare totală de 442.467.368,47 de lei.

Între județe se află și județul Constanța, iar dintre unitățile administrativ teritoriale, ce au primit finanțare se află și municipiul Medgidia-Construirea de locuințe nZEB plus – pentru tineri in municipiul Medgidia, județul Constanța valoare contract fără TVA -19,409,684.29 lei TVA – 3,687,840.02 lei. Valoare totală – 23,097,524.31 lei.

Administrația locală a municipiului Medgidia a înaintat către instituția abilitată de mediu documentația necesară pentru realizarea obiectivului de investiții, iar acum solicită emiterea acordului de mediu.

Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire locuințe „nZEB plus” pentru tineri, în municipiul Medgidia, județul Constanța, propus a fi amplasat pe strada Ion Creangă, numărul 42+42A din municipiul Medgidia, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pe strada Unirii, numărul 23 din municipiul Constanța și la sediul de pe strada Decebal, numărul 35, municipiul Medgidia, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

You may also like