gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cumpăna – Informare proiect “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA”

Avatar photo by
În atenția locuitorilor comunei Cumpăna care vor beneficia de “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța (POIM) – Contract CL 22 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție apă, extindere rețelei de canalizare apă uzată “
Revenim la anunțul anterior din data de 14.06.2022 și vă precizăm următoarele:
Proprietarii locuinţelor de pe străzile – Constantin Brîncoveanu, I.A.Basarabescu, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu, Mihai Eminescu, Theodor Aman, Bujorilor, Aleea Ciocîrliei, Ghiocel, Zorelelor, Titu Maiorescu si Sos Constantei – au posibilitatea de a se racorda la reţeaua de canalizare executată.
Pentru a putea beneficia de serviciile de canalizare apă uzată, vă rugăm să vă adresaţi Biroului Registratura din cadrul UAT Cumpana, pentru a completa cererea de racordare tip RAJA SA.
În baza acestei cereri și a documentelor privind proprietatea, Biroul Urbanism va elibera un aviz privind racordarea la canalizare.
Reţeaua de canalizare din incinta proprietăţii (săpătura șanţ, montaj conductă de la racord până la punctul de consum) se execută de către proprietar.
Pentru conectarea la căminul racord montat prin proiect, se va anunţa secţia canalizare RAJA/ Eforie, în vederea asigurării asistenţei tehnice.
Vă atașăm cererea tip RAJA pe care o puteți completa și on-line.
Birou investiţii – Primăria Comunei Cumpăna
Pentru alte detalii și lămuriri puteți lua legătura cu Biroul Investiții, fizic sau la telefon +4 0241/739.003.

You may also like