gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Hârșova – Informare reabilitare rețele canalizare

Avatar photo by
➡️ Tronsonul de drum Str. Traian, între Str. Revoluției și Str. Rozelor (de la Poliție până la Creșă), va fi închis circulației rutiere în perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2023 ⬅️
ℹ️ Primăria Orașului Hârșova vă aduce la cunoștință faptul că au fost reluate lucrările de extindere a infrastructurii de canalizare de pe raza U.A.T Hârșova, cuprinse în cadrul obiectivului de investiții „Extinderea rețelei publice de canalizare” demarat în anul 2022 ⚠️.
👉🏻 Astfel, în perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2023, tronsonul de drum Str. Traian, între Str. Revoluției și Str. Rozelor (de la Poliție până la Creșă), va fi închis circulației autovehiculelor, pentru a putea permite executarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în bune condiții. În această perioadă, accesul în zonă va fi permis numai pietonilor și riveranilor ✅.
🗣️ Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere 🤝🏻!
May be an image of text that says "BAASOVA ANUNT_ DE INTERES PUBLIC ROAD CLOSED În perioada 30 ianuarie 12 februarie, tronsonul de drum Str. Traian, între Str. Revoluției și Str. Rozelor (de laPoliție până la Creșă) va fi închis circulației rutiere, pentru desfășurarea lucrărilor de extindere a reÈelei de canalizare de raza U.A.T Hârsova. Vă mulțumim pentru ÃnÈ›elegere! www.primaria-harsova.ro"

You may also like