gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare proiect „EXTINDERE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN SATELE OITUZ SI SIBIOARA, COMUNA LUMINA, JUDETUL CONSTANTA”

Avatar photo by

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Primăriei comunei Limanu, județul Constanța.
Proiectul la care facem referire este „EXTINDERE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN SATELE OITUZ SI SIBIOARA, COMUNA LUMINA, JUDETUL CONSTANTA”, propus a fi amplasat în comuna Lumina, sat Oituz și sat Sibioara, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta

Conform Devizului general estimativ, proiectul are o valoare totală de 28.222.330,05 lei, inclusiv TVA. Asigurarea de la bugetul local este de 880.094,64 lei, care reprezintă cheltuieli neeligibile. Totodată, anul trecut s-a făcut și cererea de finanțare pentru Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru acest proiect.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Tuzla – Informare burse elevi

Primăria Tuzla, anunță că, în conformitate cu prevederile legale, Consiliile Locale pot contribui din bugetele proprii la finanțarea de bază și complementară a unităților de învățământ preuniversitar de stat. Acesta este motivul pentru care...