gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare servicii management

Avatar photo by

Primăria orașului Ovidiu a cumpărat direct două servicii ce au legătură directă cu unul dintre proiectele pe care le va desfășura în localitate, conform platformei SEAP.

Vorbim de servicii de management de proiect pentru proiectul cod SMIS 156440, pentru care primăria comunei Ovidiu plătește suma de 29.000 lei, contractul fiind semnat joi, 12 ianuarie 2023. Este vorba de proiectul „Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu”, finanțat prin programul POPAM (Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime), fiind vorba de management FLAG.

Al doilea contract, semnat cu Multicont SRL, pentru suma de 34.500 lei, tot la data de 12 ianuarie 2023, vizează servicii de audit financiar pentru același proiect menționat mai sus.

Ovidiu face parte dintr-un Grup de Acțiune Locală pentru Pescuit (FLAG-uri), contractat de AM POPAM în cadrul POPAM 2014-2020. Din Asociația Grup Local Dobrogea Nord fac parte localitățile Constanța, Corbu, Ovidiu, Năvodari, Lumina, Grădina, Mihai Kogălniceanu, Săcele, Târgușor, Mihai Viteazu și Istria, unde Marius Felician Gherasim este președinte, iar Leonard Drăgan este manager, conform portalul POPAM.

You may also like